Moorddiner Vrijgezellenfeest Moordspel

Is er een vriend of vriendin die gaat trouwen? En u wilt als leuke afsluiting voor haar of hem een avondje vol spanning?.. boek dan nu het vrijgezellenfeest moordspel!

Er is een moord gepleegd in het restaurant waar jullie nu gezellig aan het dineren zijn. De moord moet worden opgelost voordat jullie vertrekken. En het ergste is nog dat de dader zich bevindt in jullie gezelschap. Wie kan je nu nog vertrouwen?

Er zijn een aantal verdachten die worden meegenomen door de rechercheurs. De rest van jullie gezelschap krijgt strenge ondervragingen , informatie en bewijzen over de moord.   De andere  verdachten worden omgetoverd tot hilarische personages. Tijdens het dineren mogen er vragen worden gesteld aan de verdachte personen om zo tot een conclusie te komen wie de dader is.

Om het een vrijgezellen moorddiner is, is het extra spannend, wie pleegt er nou een moord voordat hij of zij gaat trouwen? Misschien is het wel de getuige van de bruid of bruidegom. Kom er snel achter, wie weet ben jij het zelf wel!

Het vrijgezellen moorddiner is te reserveren op uw gewenste locatie, datum en tijdstip.