Bedrijfsuitje Moorddiner of Moordspel

Als u op zoek bent naar een bedrijfsuitje moorddiner of moordspel, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van moordspellen in Nederland en voeren deze op verschillende plekken in Nederland uit. Ook kunt u, naast onze vaste restaurants, voor een moorddiner op locatie kiezen. Wij organiseren vervolgens op uw locatie een moorddiner of moordspel.

Een moordspel is ideaal omdat deze tevens als teambuilding uitje kan fungeren omdat elke deelnemer actief betrokken wordt in het rollenspel. Uiteraard verzorgen wij ook de nodige aankleding en spelmaterialen. Onze begeleiders, lees acteurs, zullen er voor zorgen dat u groep een bijzonder evenement zal ervaren. Zij zullen ervoor zorgen dat u kunt rekenen op een geslaagd uitje.

Uiteraard bevatten onze moordspellen ook een humoristische twist; iets wat wij erg belangrijk vinden om mee te geven. Verder bent u zelf vrij om uw gewenste datum en tijd door te geven. Wij zorgen ervoor dat het spel begint zodra u wilt. Daarbij bevat elk spel ook een competitie-element en zorgen wij dat de beste speurneuzen een leuke prijs mee krijgen.